arkitekt_topp
Lyft ditt projekt

Vi har särskilda grupper som arbetar med endast projekt. Där specialiserar vi oss på större projekt & uppdrag och arbetar i tätt samarbete med både arkitekter och inredare, som vi erbjuder en svåröverträffad mångsidighet. Ladda ned vår projektbroschyr (PDF 9,5 MB) och fördjupa dig i ett gäng av våra lyckade projekt.

rowbreak
case_statoil

Case: Statoil

Vi fick i uppdrag av Lindelöfs att hitta ett solskydd med höga miljökrav. Dessutom inredde vi med mycket sammet för ljuddämpningens skull. De härliga färgerna på sammeten ger uppfriskande färgklickar i inredningen.

projekt_christer

Vi tog fram en enviroscreen till rullgardinerna från Luxaflex, som klarade de högt ställda miljökrav som Statoil har. /Christer Hedlund

Vill du veta mer om projektet?
Kontakta oss så berättar vi mer.
Mejl: projekt@mywindow.se

rowbreak
case_telekom

Case: Telecombolag
Fastighet med vinnande arkitektur

Fastighetens dramatiska arkitektur bjöd på utmaningar i och med olika lutningar, vinklar och stora glasytor där solljuset reflekteras i en mängd vinklar på samma gång. Vi lyckades möta behovet med motoriserade, seriekopplade rullgardinssystem från Lancelot.

I och med generösa fönsterpartier med olika vinklar och lutningar, bjöds vi på stora tekniska och estetiska utmaningar. Resultatet talar för sig självt!

Vill du veta mer om projektet?
Kontakta oss så berättar vi mer.
Mejl: projekt@mywindow.se

rowbreak
case_eltele

Case: ELTEL

Då vi fick fria händer att skapa moderna kontorsytor valde vi att göra en klassisk upphängning med ett tyg som känns designmedvetet. Till receptions- och konferensområdena ville Eltel ha tyg som kunde förknippas med verksamheten.

projekt_christer

Tyget från Kurage återspeglar företagets namn och verksamhet. /Christer Hedlund

Vill du veta mer om projektet?
Kontakta vår projektavdelning så berättar vi mer.
Mejl: projekt@mywindow.se

rowbreak

.