inomhus_topp

Dina fönster,
tusentals möjligheter

Ta en snabbtitt på utbudet nedan och känn dig varmt välkommen in i någon av butikerna för konsultation och inspiration.
Vill du komma i kontakt med oss eller boka ett kontrollmått?
08 5800 1860

Önskar du prisuppgift? Maila dina mått och önskemål (gärna med bilder) till:
info@mywindow.se


Välkommen!

rowbreak
thumbs_alla

Gardiner

MyWindows gardiner är alltid måttanpassade efter förutsättningar och önskemål. Har du sett en inspirerande bild? Visa oss så kommer vi med förslag!

Kontrollmått & Montage
Om du bor i Stockholm och Göteborgsområdet hjälper vi dig kostnadsfritt med kontrollmått efter skickad prisindikation. För att boka en tid – vänd dig till din säljare eller ring oss på 08 5800 1860 och hänvisa till ditt offertnummer. Tar du egna mått hjälper vi dig med vad som är viktigt att tänka på inför din beställning. Vi erbjuder även montage i Stockholm och Göteborgsområdet.

Utbud i butik
Ett urval av det vi har i textilväg är sammet, linne, prisvärda mörkläggande tyger, linneblandningar och ljuddämpande tyger. Vår mest efterfrågade skena är vit i aluminium och passar de tre olika sömnadssätten veckband, wave samt påsömnadsglid. Skenan kan monteras i tak, vägg eller på vinkel. Den är också bockningsbar vilket betyder att vi böjer den efter önskad vinkel. Vi har även runda trästänger i olika storlekar, motoriserade skenor samt skenor för infällnad i tak. Kontakta oss om du söker efter en specifik skena.

Leverantörer
Vi samarbetar med ett flertal olika sömmerskor och har ett fyrtiotal olika tygleverantörer, Några av dem är; Astrid, Baumann, Almedahls, Textil Olle Winter, Svensson, Mimou, Romo, Kobe, Villa Nova, Designers Guild, Carlucci, Himla, Lancelot, Jab, Kvadrat och Ralph Lauren. Saknar du någon leverantör? Kontakta oss!

Kategorier
Insynsskydd, mörkläggning, rumsavdelare, ljuddämpning

Gardiner My Window Linne Måttanpassat

Veckbandsvåd
Vackert fall, tvättbar och med en lätt linnestruktur.

Tyget ligger på 300 cm bredd och består av 80% polyester och 20% linne.

Tyg Fastello- färg 01 Vit

2900 x 2400 mm

Lancelot, tyg Fastello

Pris: 1 527 kr/st

bestall_direkt
facette_large

Facette & Silhouette

Facette
Här får du den perfekta balansen mellan privatliv och ljusinsläpp, i en modernare typ av avskärmning. Produkten består av två lager genomskinlig, randig väv med spelrum emellan. När vävarna ligger mitt för varandra får du en elegant utsikt genom smala vågräta ränder – precis som med en persienn – men när de täta ränderna dras omlott stänger du ute ljuset. Du kan naturligtvis också ställa in de två vävlagren i olika mellanpositioner och på så sätt reglera mängden ljus som släpps in.

Produkten tillverkas i ett antistatbehandlat och flamsäkert material, Trevira CS, för enkel renhållning med dammvippa eller lätt fuktad trasa.

Silhouette
Om du är ute efter en av marknadens modernaste, lyxigaste lösningar till dina fönster, hittar du rätt i Luxaflex Silhouette. Den geniala konstruktionen av mjukt roterande vävlameller mellan två svagt genomskinliga vävar, gör det möjligt att hitta det fantastiska stämningsljuset – dag för dag, år efter år.

Det här är ett unikt gardinalternativ som går att få i färgskalans alla vackra basfärger. Och vill du höja upp hela gardinen, gör du det likt en rullgardin.

Utbud i butik
Facette: Välj vågräta ränder mellan 4, 7 och 14 mm i höjd, efter önskat ljusinsläpp, och 17 vävfärger. Går att beställa ända upp till 250 cm i bredd!

Silhouette: Välj mellan lamellbredderna 50, 75 och 100 mm, efter önskat ljusinsläpp. I våra butiker har vi ett stort antal vävprover och färger, från ljust till mörkt. Alla modeller går att få med motorstyrning.

Leverantör
Luxaflex

Kategorier
Solskydd, insynsskydd, mörkläggning, ljuddämpning