Loader

background1

Miljöer

Ska du påbörja ett nytt projekt och letar efter inspiration? Då har du hittat rätt!
När du väljer fönsterinredning är funktionen för varje utrymme ett viktigt övervägande. En gardin kan till exempel direkt göra ditt hem mer personligt. Bläddra bland några av våra favoriter för varje rum och miljö.

En gardin kan till exempel direkt göra ditt hem mer personligt. Bläddra bland några av våra favoriter för varje rum och miljö och välj bland klassiska gardiner med kappor, hotellösningar, kraftiga gardintyger och gardiner i tunnare tyg. Och glöm inte att fundera på vilken funktion gardinerna ska ha! Här får du all hjälp du behöver för att inreda med gardiner och fönsterprodukter.  

Läs mer

Hotellkänsla

HOTELLÖSNING | Till sovrummet är det viktigt att skapa en miljö som känns lugn och avslappnad och inbjuder till god sömn. En populär och modern uppsättning i dagens sovrum är den så kallade hotellösningen med dubbla skenor. Hotellösningen kan monteras i såväl tak som med hjälp av väggvinklar.

Frågor? Maila till info@mywindow.se
Läs mer

Vardagsrum

VARDAGSRUM | Snygga och funktionella gardiner Vardagsrummet är det rum där vi tillbringar mest vaken tid och då är det viktigt att du trivs med inredningen. Något som förstås ställer höga krav på din gardin. Förutom att den ska se snygg ut ska gardinen i vardagsrummet förhindra reflektioner i TV och dator, skydda dina möbler från solen och skapa en alldeles lagom inomhustemperatur.

Frågor? Maila till info@mywindow.se