Loader


COOKIES

Om cookies

En cookie (kakfil) är en liten textfil som sparas på din dator eller mobila enhet och hämtas därifrån vid senare besök på den aktuella webbplatsen. My Window använder cookies för att förbättra och förenkla ditt besök. Vi använder inte cookies för att lagra personuppgifter eller för att sprida uppgifter till tredje part.

Det finns två typer av cookies: permanenta och tillfälliga (sessionscookies). Permanenta cookies sparas som filer på din dator eller mobila enhet i max tolv (12) månader. Sessionscookies sparas tillfälligt och försvinner när du stänger webbläsaren. Vi använder permanenta cookies för att spara ditt val av startsida och dina uppgifter om du väljer "Kom ihåg mig" vid inloggningen. Vi använder sessionscookies när du använder produktfiltreringsfunktionen, för att kontrollera om du är inloggad eller om du lade en artikel i din shoppingbag.

Du kan enkelt radera cookies från din dator eller mobila enhet via webbläsaren. För instruktioner om hur du hanterar och raderar cookies, gå till alternativet "Hjälp" i din webbläsare. Du kan välja att avaktivera cookies eller få en avisering varje gång en ny cookie skickas till din dator eller mobila enhet. Observera att du, om du väljer att avaktivera cookies, inte kommer att kunna utnyttja alla funktioner på vår webbplats.

Cookies från tredje part

Vi använder cookies från tredje part för att samla in statistik i samlad/aggregerad form i analysverktyg som Google Analytics och Optimizely. De cookies som används är både permanenta och tillfälliga cookies (sessionscookies). Dessa permanenta cookies sparas som filer på din dator eller mobila enhet i max 24 månader.

Vi använder cookies för att underlätta ditt besök på My Windows online shop, till exempel för att hålla reda på dina varor i kundkorgen. MyWindow använder ej cookies för att lagra personlig information om dig. Om du inte vill acceptera cookies kan din webbläsare ställas in så att du automatiskt nekar till lagring av cookies eller informeras varje gång en webbplats begär att få lagra en cookie.

Personuppgifter
För att kunna beställa produkter på My Windows online shop måste du registrera dig som kund genom att öppna ett användarkonto. När du skapar detta konto kommer vi att fråga efter viss information, inklusive din e-postadress. För att kunna genomföra ett köp och för att vi ska kunna leverera varorna kommer vi även begära all information som erfordras för leverans.

Dina personuppgifter samlas in för att vi ska kunna leverera de tjänster som du efterfrågat, t ex använder vi din e-postadress för att översända servicerelaterade meddelanden. En genomförd beställning på My Windows online shop innebär att du godkänner våra allmänna villkor och samtycker till att dina personuppgifter och adress registreras i vårt kundregister.

My Window är ansvarig för behandlingen av de personuppgifter som du som kund lämnar till oss. Inga uppgifter lämnas vidare utan används endast av My Window. Enligt PUL (Personuppgiftslagen) har du rätt att en gång per kalenderhalvår begära information om de personuppgifter som behandlas om dig i vårt kundregister. Önskar du ett sådant utdrag skall du skicka en skriftlig, undertecknad begäran till oss. My Window Persienngruppen AB, Enebybergsvägen 16, 182 36 Danderyd. Vill du bli borttagen ur registret kontaktar du Kundservice via info@mywindow.se eller via telefon 08 5800 1860.  

 


.