Loader


My Window: Så började det


På en Miss World-tävling i USA under 80-talet hade de i bakgrunden ett par fantastiskt snygga och breda träpersienner. Där och då startade Mats Arkrot vår dröm och tillika historia som då gick under namnet Persienngruppen. I dag är vi inte längre ett träpersiennföretag utan vi har breddat vårt koncept till att omfatta all inredning för fönster – och mer därtill.

My Window har utvecklats till att bli en ledande svensk detaljhandelskedja för fönsterinredning som i över 34 år har levererat inredningslösningar för hem och företag. Idag finns vi med tre Showroom i Stockholm City, Danderyd & Göteborg samt webben med näthandel. Vi ingår i ett internationellt nätverk som finns representerat i ett tiotal länder. My Windows ledning driver företaget utifrån My Windows koncept, att skapa snygg design tillsammans med lång erfarenhet, och den lokala marknadens behov. Grunden för My Window är en stark och positiv entreprenörskultur.

Mats Arkrot grundade MyWindow 1984, då under namnet Persienngruppen.

 

"My Window ska vara det självklara valet när det gäller fönsterinredning för den stil- och kvalitetsmedvetna kunden och ska alltid arbeta med sin erfarenhet och professionalism som sitt främsta verktyg."